Mentenanta

Alege pachetul de mentenanta potrivit websiteului sau magazinului tau.

Mentenanța regulată a unui website sau a unui magazin online bazat pe platforma WordPress este vitală pentru sănătatea și succesul online al afacerii tale. Dincolo de simpla creare a unui site web, întreținerea constantă asigură funcționalitatea corectă și oferă o experiență optimă utilizatorilor.

1. Actualizări de Securitate și Performanță: O componentă crucială a mentenanței este actualizarea regulată a temelor, plugin-urilor și a nucleului WordPress. Aceste actualizări aduc îmbunătățiri în securitate, remediază vulnerabilități și optimizează performanța, asigurând că website-ul tau rămâne protejat împotriva atacurilor cibernetice.

2. Optimizare și Îmbunătățire a Experienței Utilizatorilor: Îmbunătățirea experienței utilizatorilor este esențială pentru reținerea și atractivitatea vizitatorilor. Prin mentenanță regulată, puteți implementa modificări de design, îmbunătățiri în navigare și optimizări pentru dispozitive mobile, creând o experiență fluidă și plăcută pentru utilizatori.

3. Securitate și Protecție împotriva Atacurilor Cibernetice: Site-urile web sunt vulnerabile la diverse amenințări online. Prin aplicarea regulată a actualizărilor de securitate, actualizarea certificatelor SSL și implementarea măsurilor de securitate, poti proteja website-ul tau împotriva malware-ului, atacurilor de tip phishing și altor vulnerabilități.

4. Performanță și Viteză: Optimizarea performanței site-ului poate avea un impact semnificativ asupra vitezei de încărcare și a experienței generale a utilizatorilor. Prin curățarea bazelor de date, optimizarea imaginilor și îmbunătățirea codului, puteți asigura o încărcare rapidă a paginilor, ceea ce este crucial pentru reținerea vizitatorilor.

5. Backup-uri și Recuperare: Efectuarea regulată a backup-urilor complete ale website-ului este esențială pentru a preveni pierderea datelor în cazul unui incident neașteptat. Backup-urile pot fi un punct de restaurare în caz de pierdere de date sau de defecțiune a site-ului.

Back-up Website

Pachet Back-up

150 lei

Backup-urilor complete ale website-ului este esențială pentru a preveni pierderea datelor în cazul unui incident neașteptat. Backup-urile pot fi un punct de restaurare în caz de pierdere de date sau de defecțiune a site-ului. Se realizeaza backup pe server , acesta se poate descarca si pe PC pentru siguranta.

Actualizari website

Pachet Update

150 lei

Actualizări de Securitate și Performanță: O componentă crucială a mentenanței este actualizarea regulată a temelor, plugin-urilor și a nucleului WordPress. Aceste actualizări aduc îmbunătățiri în securitate, remediază vulnerabilități și optimizează performanța, asigurând că website-ul tau rămâne protejat împotriva atacurilor cibernetice.

Se face update pentru WordPress, tema si toate aplicatiile instalate. Se rezolva eventualele conflicte aparute , se actualizeaza licentele.

Scanare si devirusare

Pachet Safety

150 lei

Securitate și Protecție împotriva Atacurilor Cibernetice: Site-urile web sunt vulnerabile la diverse amenințări online. Prin aplicarea regulată a actualizărilor de securitate, actualizarea certificatelor SSL și implementarea măsurilor de securitate, poti proteja website-ul tau împotriva malware-ului, atacurilor de tip phishing și altor vulnerabilități.

Se instaleaza antivirus, se scaneaza websiteul, se indentifica si izoleaza eventualele fisiere infectate, se detecteaza vulnerabilitatile existente.

Back-up, actualizare si securitate

Pachet Mentenanta Anuala

400 lei

Mentenanța regulată a unui website sau a unui magazin online bazat pe platforma WordPress este vitală pentru sănătatea și succesul online al afacerii tale. Dincolo de simpla creare a unui site web, întreținerea constantă asigură funcționalitatea corectă și oferă o experiență optimă utilizatorilor.

Pachetul include toate operatiile necesare pentru buna functionare a unui website. Se realizeaza back-up, se fac toate actualizarile, se reinoiesc licentele, se scaneaza websiteul pentru virusi. Toate problemele gasite sunt rezolvate punctual.

Se recomanda acest pachet  pentru a asigura buna functionare a websiteului sau magazinului onine. 

Daca pachetul se achizitioneaza impreuna cu serviciul de gazduire costul acestuia este de 200 lei/an.

Scroll to Top