Găzduire

Alege domeniul și găzduirea care sunt potrivesc afacerii tale.

Totul începe cu domeniul

.ro

99 lei/an

.com

149 lei/an

.net

199 lei/an

.eu

89 lei/an

Alege pachetul de găzduire care se potrivește afacerii tale.

Orice website are nevoie de gazduire,  noi oferim pachete de gazduire pentru siteul sau magazinul tau online cu domeniu inclus. Poti alege pachetul potrivit in functie de nevoile afacerii tale. Gazduirea se poate achizitiona impreuna cu domeniul sau separat. Pachetele se achita anual, reinnoirea se face cu o luna inainte de expirare.

Găzduire basic

Pachet Găzduire Basic

299 lei/an

Pachetul este recomandat siteurilor de prezentare cu trafic mediu, pretul include gazduirea si domeniul pe o perioada de un an. Daca ai deja un domeniu pretul doar pentru serviciul de gazduire este de 249 lei/an.

Găzduire standard

Pachet Găzduire Standard

399 lei/an

Pachetul este recomandat siteurilor de prezentare cu trafic mare, pretul include gazduirea si domeniul pe o perioada de un an. Daca ai deja un domeniu pretul doar pentru serviciul de gazduire este de 349 lei/an.

Găzduire pro

Pachet Găzduire Pro

499 lei/an

Pachetul este recomandat magazinelor online cu trafic mare, pretul include gazduirea si domeniul pe o perioada de un an. Daca ai deja un domeniu pretul doar pentru serviciul de gazduire este de 449 lei/an.

Asigura functionarea optima a websiteului pe intreaga perioada a anului

Toate serviciile de gazduire se pot achizitiona impreuna cu pachetul de mentenanta anuala.

Mentenanța regulată a unui website sau a unui magazin online bazat pe platforma WordPress este vitală pentru sănătatea și succesul online al afacerii tale. Dincolo de simpla creare a unui site web, întreținerea constantă asigură funcționalitatea corectă și oferă o experiență optimă utilizatorilor.

Pachetul include toate operatiile necesare pentru buna functionare a unui website. Se realizeaza back-up, se fac toate actualizarile, se reinoiesc licentele, se scaneaza websiteul pentru virusi. Toate problemele gasite sunt rezolvate punctual.

Se recomanda acest pachet  pentru a asigura buna functionare a websiteului sau magazinului onine. 

Daca pachetul se achizitioneaza impreuna cu serviciul de gazduire costul acestuia este de 200 lei/an.

 

Scroll to Top