Despre noi

Despre Alex-Design.ro

   

De ce noi? Ce ne deosebește de concurență?

   

   Scopul nostru este de oferi servicii de înalta calitate ție și afacerii tale. Avem peste 10 ani experiență în UI/UX design, design grafic și promovare online. Fiecare etapă a unui proiect este  tratata cu maxima seriozitate, atentie la detalii si responsabilitate.

  Rămânem loiali principiilor noastre – comunicare, onestitate și transparență, deoarece la finalul colaborării ne dorim  avem doar clienți mulțumiți.

   Creăm siteuri de prezentare pentru diverse domenii de activitate în platforma WordPress cu un design premium și optimizate pentru toate dispozitivele. Refacem siteuri cu design învechitcare nu sunt optimizate pentru mobil sau au alte probleme tehnice. Pentru toate proiectele oferim gratuit servicii de creare logo și bannere web. La finalul proiectului vei avea un site complet, gata pentru a primi vizitatori.  

   Realizăm magazine online care convertesc, sunt optimizare SEO și responsive. Creăm logoul, bannerele, adăugăm categoriile, paginile de informații și principalele produse. Conectăm magazinul cu conturile de Google Analytics, Facebook, diverse marketplace-uri (eMag, Vivre, Olx etc), conturi curieri, softuri de facturare.    

   Pentru toate proiectele oferim consultanță în marketing online, training pentru utilizarea platformei (Shopify sau WordPress) și design grafic profesionist. 

Hai să discutăm proiectul tău

Diana Graur
Diana Graur
2023-11-22
Am colaborat cu Alex si Adrian extraordinar de bine – foarte amabili, atenti la detalii, prompti, implicati, profesionisti. Siteul arata si functioneaza minunat iar raportul calitate-pret este excelent! Multumesc pentru tot!
catalin diaconescu
catalin diaconescu
2023-11-12
Corectitudine, intelegere și profesionalism.
stefan claudiu
stefan claudiu
2023-11-08
Foarte rapid și profi
Gheorghevici Teodora
Gheorghevici Teodora
2023-10-12
Excelenta firma! Am avut nevoie de un site pentru un proiect finanțat din fonduri norvegiene. Site-ul a fost gata in doua zile si arata perfect. Profesionalism, amabilitate si multa rabdare cu clienții!
Mădălina Sumedrea
Mădălina Sumedrea
2023-09-27
O colaborare excelentă! O echipa profesionistă și oameni foarte serioși cu livrabilele și timpul agreat la începutul colaborării. Recomand cu drag serviciile lor!
Cosmin Marin
Cosmin Marin
2023-09-04
Excelent , profesionist .
Cristian Gherghilescu
Cristian Gherghilescu
2023-07-24
prompt, rapid și deschis!
carmen daniela
carmen daniela
2023-07-05
Recomand cu drag! In aceasta colaborare am gasit tot ce imi doream: promptitudine, seriozitate, profesionalism, recomandari. Am ramas placut impresionata de calitatea serviciilor, cu siguranță ramanem in legatura, Mulțumesc!

Contactează-ne


Scroll to Top